fbpx

F.A.Q

Wat ziet de boekcover er prachtig uit. Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar de binnenkant. Vertel, wat voor een recepten tref ik daar aan?
Het kookboek Puur Natuurlijk Leven staat vol lekkere plantaardige recepten, van verse sappen tot feestelijke dips, van smakelijke soepen tot kleurrijke salades en van heerlijke bijgerechten tot puur comfort food. Denk aan chocolade avocado mousse, heerlijke Thaise kokoscurry salade, geurige Maleisische laksa soep en Jackfruit taco’s. En wat denk je van gevulde courgetterolletjes in zoete tomatensaus, creamy korma curry of een sloppy lupineburger?

Wat voor een informatie staat er in Puur Natuurlijk Leven over een gezonde levensstijl?
Je hoort nog weleens dat iemand veganist is geworden, maar ‘opeens’ steken (opnieuw) kwalen de kop. Iemand valt vervolgens terug naar het oude vertrouwde ‘stukje vlees’ en heeft het idee dat dít hetgeen was dat er mistte. Maar is dat wel zo? Of hebben ziekten en kwalen een heel andere oorzaak?
In Puur Natuurlijk Leven lees je wat er werkelijk ten grondslag ligt aan ziekten en kwalen en welke invloed voeding daarop kan hebben.
Puur Natuurlijk Leven is natuurlijk een kookboek en geen studieboek, dus heel uitgebreid wordt er niet op in gegaan, maar wel zodoende dat je snapt hoe allerlei issues kunnen ontstaan en welke positieve invloed plantaardige voeding heeft op de algehele gezondheid.
Verder lees je onder andere over de rol van ontgifting, de ideale brandstof, de vitamine B12 mythe, het belang van een gezonde darmflora en wordt in simpele stappen uitgelegd hoe jij je levensstijl succesvol kan veranderen.

Ik heb coeliakie: staan er ook glutenvrije recepten in Puur Natuurlijk Leven?
Je hebt keuze uit meer dan 100 heerlijke plantaardige recepten en die zijn bijna allemaal glutenvrij. Twee of drie recepten bevatten gluten, maar zijn makkelijk glutenvrij te maken, zoals bijvoorbeeld de roti rolls. Je kan de roti rol vervangen door heerlijke alternatieven, zoals zoete aardappelwraps of wortelwraps, recepten die ook in Puur Natuurlijk Leven te vinden zijn.

Ik heb last van hormoonschommelingen en mijd daarom soja: staan er sojavrije recepten in Puur Natuurlijk Leven?
Alle recepten in Puur Natuurlijk Leven zijn 100% sojavrij.

Voor wie is Puur Natuurlijk Leven bedoelt?
Puur Natuurlijk Leven is interessant voor smulpapen die van lekker en puur eten houden en graag meer willen weten over het belang van een gezonde(re) levensstijl. De recepten zijn ideaal voor mensen die genieten van (meer) plantaardig voedsel, maar ook de doorgewinterde carnivoor zal z’n tanden willen zetten in recepten zoals Indiase samosa quiche, romige za’atar champignonragout of bijvoorbeeld een kurkuma kikkererwtomelet met Oosterse dressing.

Wat zijn de verzendkosten?
Momenteel worden er geen verzendkosten in rekening gebracht voor bestellingen binnen Nederland en België.

Is Puur Natuurlijk Leven in de boekwinkel te koop?
Jazeker! Puur Natuurlijk Leven kan je rechtstreeks bij Mirjam bestellen via deze website, bij elke boekwinkel in Nederland en België, Bol.com en Amazon.nl. The choice is all yours.

Kan ik een gesigneerd exemplaar ontvangen van Puur Natuurlijk Leven?
But of course 😉 Als je Puur Natuurlijk Leven rechtstreeks bij Mirjam bestelt, kan je op de afrekenpagina bij notities aangegeven dat je graag een gesigneerd exemplaar ontvangt en aan wie het gericht mag worden.